Pui impanat

Printeaza

 Pui impanat

Ingrediente:Pui impanat

  • 1,750 kg pui
  • 80 g şuncă
  • 80 g limbă ajumată
  • 1 kg spanac
  • 2 ouă
  • 8-10 coşuleţe coapte din foitaj sau aluat fraged
  • 300 g ciuperci
  • 100 g zarzavat
  • 2 linguri sos brun
  • 1 pahar vin dulceag
  • 2 linguri făină
  • sare
  • piper
  • 1 legătură mărar
  • 2 linguri smantană
  • 150 g unt

 

Mod de preparare:

Se spală puiul şi se şterge cu un şervet. Şunca şi limba se taie julien mare. Se împănează puiul la piept cu unt, zarzavatul tăiat şi puţină apa se dă la cuptor 45 minute.

Cînd este gata, se scoate puiul şi în tavă se face sosul cu puţină făină, vin şi sos brun  se firebe 10 minute şi se strecoară.

Puiul se taie bucăţi, se aşază pe platou garnisit cu coşuleţele umplute cu ciupercile prepa­rate cu smantană şi mărarul tocat şi chiftele de spanac .

Sosul se serveşte la sosieră şi se pune puţin pe friptură.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte gustos!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.