Pui în crustă, la cuptor

Printeaza

Pui în crustă, la cuptor din: pesmet, fulgi de pesmet, seminte de susan, usturoi, albusuri, iaurt degresat, mustar, condimente, piept de pui si pulpe de pui.

Ingrediente:Pui_în_crusta_la_cuptor

  • 1/2 cana pesmet
  • 2 1/2 cana fulgi de porumb zdrobiti marunt
  • 2 linguri de seminte de susan
  • 2-3 catei de usturoi tocati marunt
  • 2 albusuri
  • 1 cana iaurt degresat
  • 1 lingura mustar
  • condimente, dupa preferinta
  • 4 bucati piept de pui, cu os (fara piele)
  • 4 pulpe de pui, cu os (fara piele)

 

Mod de preparare:

Intr-un castron amesteci pesmetul, fulgii de porumb, susanul şi ustu­roiul. într-un alt castron pui albuşurile, iaurtul, muştarul şi condimentele, după preferinţă. Amesteci puţin pentru omogenizare. Introduci bucăţile de pui în acest amestec, astfel încât să fie acoperite peste tot de sos.

Iei fiecare bucată de pui şi o tăvăleşti în amestecul din primul castron. Pui bucăţile de pui pe foaia de copt din tava de cuptor. Cuptorul trebuie să fie preîncălzit la temperatura medie. Ţii puiul la cuptor 45-50 de minute.

Incerci din când în când să vezi dacă e pătrunsă carnea, folosind o furculiţă. Serveşti puiul alături de un piure de cartofi si salată de sfeclă.

Pui în crustă, la cuptor

Pui_în_crusta_la_cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.