Pui in sos cu legume

Printeaza

Pui in sos cu legume din: piept de pui, unt, ardei gras verde, sare, piper, ulei, ciuperci, ceapa, suc de rosii si busuioc verde.

Ingrediente:Pui_in_sos_cu_legume

  • 500 g piept de pui
  • 50 g unt
  • un ardei gras verde
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 500 g ciuperci
  • 2-3 cepe
  • 200 g suc de rosii
  • 4-5 frunze de busuioc verde

 

Mod de preparare:

Se taie pieptul de pui felii şi se pune pe grătarul încins, aproximativ 10-15 minute. Separat, se curăţă ciupercile de pieliţe, se spală şi se taie feliuţe subţiri. Se curăţă ceapa, se taie solzişori şi se căleşte în uleiul de măsline.

Peste ceapă, se adaugă ciupercuţele tocate şi se călesc la foc potrivit. Se condimentează cu sare, piper şi un praf de boia dulce. La sfârşit, se adaugă sucul de roşii şi ardeiul gras verde tăiat mărunt şi se mai lasă câteva minute, la foc potrivit.

Pieptul de pui se taie bucăţele şi se amestecă cu sosul cu legume. Se ornează cu frunze de busuioc verde.

Pui in sos cu legume

Pui_in_sos_cu_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.