Pui in sos de legume cu bere
PrinteazaPui in sos de legume cu bere din: carne de pui, ardei, ceapa, rosii, usturoi, bere, oregano, sare, piper, ulei.
- câteva bucăţi de carne de pui
- 1 ardei gras roşu
- 1 ceapă mare
- 3 roşii mari
- 2 căţei de usturoi
- 200 ml bere blondă
- oregano
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Pui uleiul la încins în tigaie, după care adaugi carnea de pui curăţată şi crestată, pentru a se pătrunde mai repede. Mixezi legumele în blender, până devin pastă.
Carnea o prăjeşti pe ambele părţi şi, când este gata, o scoţi pe o farfurie. In uleiul în care a fost prăjită carnea, adaugi amestecul de legume pasate.
Laşi la călit maximum 10 minute, după care pui carnea, berea şi condimentele. Apoi lasi la foc mic, cu capacul pus pe tigaie, până ce scade sosul si pana când carnea este gata.
Pui in sos de legume cu bere
Pofta buna!