Pui in sos de prune

Printeaza

Pui in sos de prune din: pulpe de pui, ceapa, ulei, fasone verde, prune, orez, condiment vegetal, morcov, ceapa.

Ingrediente:Pui in sos de prune

  • 4-5 pulpe de pui dezosate
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • 1 mana de fasole verde
  • 300 g prune mai tari
  • 1 cana orez
  • 1 lingurita condiment vegetal
  • 1 morcov
  • 1 ceapa

 

Mod de preparare:

Cureţi şi toci ceapa, apoi o căleşti în ulei încins. Desfaci prunele în jumătăţi sau le tai felii, în funcţie de mărime şi le adaugi apoi peste ceapă. După câteva minute pui pulpele tăiate în două sau chiar în trei şi le laşi să fiarbă acoperit.

Inăbuşi orezul în puţin ulei, cu morcovul, ceapa, fasolea şi condimentul vegetal.

Serveşti orezul alături de sosul de pui, prune şi fasole.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.