Pui in sos dulce-acrisor
PrinteazaPui in sos dulce-acrisor
- 2 ardei grasi/gogosari taiati felii subtiri
- 1 morcov taiat felii
- 1 brocolli taiat dupa preferinte
- cateva (10-20) pastai verzi taiate jumatati
- 6-7 ciuperci taiate felii
- 1-2 piepti pui dezosati taiati cuburi
- 1/2 pachet de spaghete sau taietei chinezesti
Ingrediente sos: sos de soia, 3-4 linguri ketchup, 1 lingurita otet, 1 lingurita zahar, sare si piper
Mod de preparare:
Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se
calesc in putin ulei pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10
minute e de ajuns).
Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se tine amestecul pe foc inca 2 minute. Se adauga sare si piper.
Intre timp se fierb pastele/taieteii si se scurg de apa, se aseaza in farfurie si peste ele se toarna legumele si puiul amestecate cu sosul.
Pofta buna!