Pui inabusit la cuptor

Printeaza

Pui inabusit la cuptor din: pulpe de pui, carnati, cartofi, usturoi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 4 pulpe mari de pui
  • 4 cartofi
  • 1-2 cârnaţi picanţi şi afumaţi
  • 4-5 căţei usturoi
  • amestec de cimbru şi rozmarin uscat
  • 150 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pui inabusit la cuptor: Carnea se porţionează şi se presară cu sare şi piper. Se stropeşte cu ulei şi se aşază în tava de copt.

Cartofii se taie mai mare, se stropesc cu ulei şi se pun pe lângă carne împreună cu usturoiul întreg.

Se feliază cârnatii şi se adaugă, se presară cimbrul şi rozmarinul şi se coc 40 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Sarea de masa – Beneficii, contraindicatii si tipuri de sare

Sarea de masă, cunoscută și sub denumirea de sare de bucătărie sau sare de consum, este un condiment esențial în bucătărie și în viața de zi cu zi. Ea este compusă în principal din clorură de sodiu (NaCl) și are multiple utilizări, dintre care cele […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.