Pui inabusit

Printeaza

Pui inabusit

Ingrediente:Pui inabusit

  • 2 pui
  • 1 lingură unt
  • apă
  • sare

Mod de preparare:

Puii mici cît porumbelul sau chiar mai mărişori îi putem prepara înăbuşit. Intr-o cratiţă potrivită (dacă vasul este prea mare, se arde grăsimea) înfierbîntăm 1/2 lingură de unt, apoi punem puii frecaţi cu sare şi acoperim. Aşezăm cra­tiţa la foc moale.

Ridicăm capacul foarte des, pentru ca picăturile prinse de capac să se scurgă peste pui.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.