Pui intreg cu ciuperci

Printeaza

Pui intreg cu ciuperci din: pui, ciuperci, ceapa, ulei, sare, piper, marar, smantana.

Ingrediente:

  • 1 kg carne de pui (preferabil un pui întreg)
  • 1/2 kg ciuperci (de crescătorie)
  • 1 ceapă
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 legătură mărar verde
  • opţional: smântână

 

Mod de preparare Pui intreg cu ciuperci:

Carnea se curăţă, se spală şi se taie în bucăţele mai mici.

Intr-o cratită de circa 3 l se pun la prăjit carnea şi ceapa tocată mărunt.

Când carnea şi ceapa s-au rumenit, se adaugă ciupercile, sarea şi piperul, se completează cu cană supă sau apă caldă şi se pun sâ fiarbă înăbuşit, la foc potrivit, până ce carnea şi ciupercile se moaie bine.

Atunci se adaugă mărarul tocat mărunt (opţional) 3-4 linguri de smântână.

Totul se mai dă în două-trei clocote şi mâncarea poate fi servită imediat (caldă).

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Pui cu Sos de Roșii și Ardei Gras

Pui cu Sos de Roșii și Ardei Gras: Rețeta Perfectă pentru O Cină Sănătoasă și Delicioasă – este o rețetă clasică și savuroasă, ideală pentru o cină sănătoasă și gustoasă. Acest preparat combină proteinele de înaltă calitate din pieptul de pui cu vitaminele și antioxidanții din roșii și ardei gras, rezultând într-o mâncare echilibrată și […]

Pui cu Piure de Mazare si Usturoi

Pui cu Piure de Mazare si Usturoi – Reteta Savuroasa – este un preparat delicios si echilibrat, perfect pentru o masa de pranz sau cina. Aceasta combinatie aduce si numeroase beneficii nutritionale, fiind bogata in proteine si fibre. Ingrediente: Pentru pui: 4 piepti de pui dezosati si fara piele 2 linguri de ulei de masline […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.