Pui invelit in costita

Printeaza

Pui invelit in costita din: piept de pui, cascaval, costita, ulei, unt, ciuperci, rosii, smantana.

Ingrediente:Pui invelit in costita

  • 4 bucati piept de pui
  • 25 g cascaval
  • costita
  • 1 lingură ulei
  • 25 g unt
  • 300 g ciuperci, tăiate felii
  • 100 g roşii deshidratate, tăiate
  • 200 ml smântână

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 6/200° C.

Crestează de-a lungul 4 bucati piept de pui ca să faci un buzunar. Pune în fiecare 25 g caşcaval. Impachetează fiecare piept de pui în 3 felii de costiţă şi aşază bucăţile în tava de copt; dă la cuptor 25 minute sau până când costiţa devine crocantă.

Intr-un vas pe foc încinge 1 lingură ulei şi 25 g unt şi prăjeşte 300 g ciuperci, tăiate felii, 3 minute. Adaugă 100 g roşii deshidratate, tăiate şi 200 ml smântână.

Lasă să clocotească câteva minute, apoi ia vasul de pe foc şi adaugă zeama de la 1 lămâie şi 2 linguriţe de ceapă verde, tocată. Serveşte cu puiul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.