Pui invelit in costita
PrinteazaPui invelit in costita din: piept de pui, cascaval, costita, ulei, unt, ciuperci, rosii, smantana.
- 4 bucati piept de pui
- 25 g cascaval
- costita
- 1 lingură ulei
- 25 g unt
- 300 g ciuperci, tăiate felii
- 100 g roşii deshidratate, tăiate
- 200 ml smântână
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 6/200° C.
Crestează de-a lungul 4 bucati piept de pui ca să faci un buzunar. Pune în fiecare 25 g caşcaval. Impachetează fiecare piept de pui în 3 felii de costiţă şi aşază bucăţile în tava de copt; dă la cuptor 25 minute sau până când costiţa devine crocantă.
Intr-un vas pe foc încinge 1 lingură ulei şi 25 g unt şi prăjeşte 300 g ciuperci, tăiate felii, 3 minute. Adaugă 100 g roşii deshidratate, tăiate şi 200 ml smântână.
Lasă să clocotească câteva minute, apoi ia vasul de pe foc şi adaugă zeama de la 1 lămâie şi 2 linguriţe de ceapă verde, tocată. Serveşte cu puiul.
Pofta buna!