Pui invelit
PrinteazaO reteta de pui invelit din: bacon, piept de pui, ciuperci, castraveti murati, busuioc, cimbru, tarhon, sare si piper.
- 12 felii de bacon
- piept de pui mare
- 4-5 ciuperci
- 2 castraveti murati
- busuioc, cimbru, tarhon (uscate)
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbi pieptul de pui în apă cu puţină sare, îl dezosezi şi îl tai în fâşii mai grosuţe. Cureţi ciupercile şi le tai bastonaşe potrivite ca mărime. Procedezi la fel cu castraveţii muraţi.
Aşezi câte o felie de bacon pe planşetă, potriveşti la un capăt câte o fâşie de carne, un bastonaş de ciuperci şi unul de castraveţi muraţi. Presari ierburi aromate, sare şi piper, după gust, apoi rulezi baconul strâns. Aşezi ruloul pe ţepuşă. Continui cu restul feliilor de bacon până le epuizezi. Pe fiecare ţepuşă aşezi câte 3-4 rulouri.
Când toate ţepuşele sunt montate, le aşezi pe grătarul bine încins şi le rumeneşti pe toate părţile circa 3-4 minute. Le serveşti calde, garnisite cu roşii cherry sau salată asortată.
Pui invelit
Pofta buna!