Pui invelit

Printeaza

O reteta de pui invelit din: bacon, piept de pui, ciuperci, castraveti murati, busuioc, cimbru, tarhon, sare si piper.

Ingrediente:Pui invelit

  • 12 felii de bacon
  • piept de pui mare
  • 4-5 ciuperci
  • 2 castraveti murati
  • busuioc, cimbru, tarhon (uscate)
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbi pieptul de pui în apă cu puţină sare, îl dezosezi şi îl tai în fâşii mai grosuţe. Cureţi ciupercile şi le tai bastonaşe potrivite ca mărime. Procedezi la fel cu castraveţii muraţi.

Aşezi câte o felie de bacon pe planşetă, potriveşti la un capăt câte o fâşie de carne, un bastonaş de ciuperci şi unul de castraveţi muraţi. Presari ierburi aromate, sare şi piper, după gust, apoi rulezi baconul strâns. Aşezi ruloul pe ţepuşă. Continui cu restul feliilor de bacon până le epuizezi. Pe fiecare ţepuşă aşezi câte 3-4 rulouri.

Când toate ţepuşele sunt montate, le aşezi pe grătarul bine încins şi le rumeneşti pe toate părţile circa 3-4 minute. Le serveşti calde, garnisite cu roşii cherry sau salată asortată.

Pui invelit

Pui invelit

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.