Pui la ceaun cu mujdei

Printeaza

Pui la ceaun cu mujdei din: pui, sare, piper, ulei, mujdei.

Ingrediente:Pui la ceaun cu mujdei

  • 3 pui de câte 500-600 de grame
  • sare
  • piper
  • mujdei
  • 400 ml ulei

 

Mod de preparare:

Puneţi tot uleiul într-un ceaun din tuci. Turnaţi aici tot uleiul şi înfierbântaţi-l bine la foc potrivit. Când uleiul este foarte fierbinte, puneţi puii daţi cu sare şi piper şi acoperiţi ceaunul cu un capac.

Frigeţi-i pe toate feţele să devină crocanţi.

Aduceţi preparatul la masă stropit cu mujdei de usturoi, cartofi pai şi salate de sezon.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.