Pui la ceaun cu vinete
PrinteazaPui la ceaun cu vinete: pulpe de pui, vinete, ulei, usturoi, sare, piper.
Ingrediente:
- 1,500 kg pulpe de pui
- 500 g vinete
- 250 ml ulei
- 50 g usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli pulpele de pui, apoi le prăjeşti în ceaun, în 150 ml ulei încins. Intre timp coci vinetele, le cureţi de coajă şi le toci. Usturoiul îl cureţi şi îl pisezi. Pulpele scoase din ceaun le pui pe un platou.
Grăsimea din ceaun o completezi cu restul de 100 ml de ulei. Când este bine încins, pui vinetele tocate, usturoiul, sare, piper şi le căleşti până se omogenizează.
Pe platoul unde sunt pulpele, torni compoziţia de vinete. Serveşti cu garnitură de salată verde.
Pofta buna!