Pui la ceaun

Printeaza

Pui la ceaun

Ingrediente:Pui la ceaun

  • 3 pui de 600 g
  • sare
  • piper
  • mujdei
  • 400 g ulei

 

Mod de preparare:

Se încinge uleiul în ceaun, se bagă puii daţi cu sare şi piper şi se acoperă cu capac.

Se frig la foc iute, pe ambele părţi, 25 minute. Se servesc fierbinţi, cu mujdei, cartoii pai şi salate de sezon.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Puiul la ceaun e cel mai bun!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.