Pui la cuptor cu legume verzi
PrinteazaPui la cuptor cu legume verzi din: ulei, copane de pui, ceapa, broccoli, fasole, lamaie, oregano, cartofi.
- 2 linguri ulei de măsline
- 6 copane de pui
- 150 ml supă limpede de pui
- 6 fire de ceapă verde
- 100 g broccoli
- 100 g fasole verde
- 1 lămâie tăiată sferturi
- o mână de oregano
- cartofi noi cu verdeaţă, pentru servit
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 4/180° C. Intr-o tavă metalică încinge uleiul şi prăjeşte carnea cu pieliţa în jos 4-5 minute, până cănd se rumeneşte şi devine crocantă.
Ia vasul de pe foc, stinge cu supa şi dă la cuptor 15 minute.
Ia carnea din vas şi las-o deoparte; adaugă legumele în vas, amestecă pentru a se unge uniform cu supa şi potriveşte gustul de sare şi piper.
Adaugă carnea şi dă din nou vasul la cuptor 10 minute, până când carnea se pătrunde şi legumele se înmoaie. Presară oregano şi serveşte cu cartofi noi cu verdeaţă.
Pui la cuptor cu legume verzi
Pofta buna!