Pui la cuptor cu migdale
PrinteazaPui la cuptor cu migdale din: pui, orez, migdale, carne tocata de vita, iaurt, cocos, cuisoare, scortisoara, piper, sare.
- 1 pui
- 1 pahar orez
- 1 pahar migdale
- 1 pahar seminţe de brad
- 500 g carne tocată de vită, uşor prăjită în ulei
- 1 pahar cu iaurt
- nucă de cocos rasă
- cuişoare
- scorţişoară
- piper
- sare
Mod de preparare:
Se amestecă bine carnea tocată, orezul fiert pe jumătate, seminţele de brad şi migdalele prăjite în ulei. Cu acest amestec se umple puiul, spălat, curăţat şi frecat bine cu mălai.
Se coase şi se pune la prăjit în ulei. Când este frumos rumemit pe toate părţile se adaugă apă caldă (cât să-l acopere) şi se presară deasupra condimentele.
Când este gata, se scoate, se unge cu iaurt şi se introduce din nou pentru puţin timp la cuptor.
Pofta buna!