Pui la cuptor cu rosii

Printeaza

Pui la cuptor cu rosii din: piept de pui, crema de branza, pasta korma, coriandru, lamaie, ardei iute, rosii cherry, rezm salata, legume, cartofi noi.

Ingrediente: Pui_la_cuptor_cu_rosii

  • 4 bucăţi piept de pui, fără piele
  • 180g cremă de brânză
  • 2 linguri de pastă korma
  • 1 lingură de coriandru tocat, plus extra pentru servit
  • zeama de la 1/2 lămâie
  • 1 ardei iute roşu, curăţat de seminţe şi feliat jubţire
  • 8 roşii cherry, tăiate în jumătăţi
  • orez şi salată, sau cartofi noi şi legume, pentru servit

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200°C şi aranjează bucăţile de carne într-un vas mare termorezistent. Combină brânza, pasta korma, 1/2 lingură de coriandru şi puţină lămâie stoarsă. Stoarce apoi lămâia peste pui şi întinde pe el amestecul korma. Presară deasupra ardeiul iute şi dă puiul la cuptor 15 minute.

Scoate-l din cuptor, adaugă în vas roşiile cherry, apoi mai lasă mâncarea 10 minute. Presară deasupra încă puţin coriandru şi serveşte cu orez şi salată sau cu legume
şi cartofi noi.

Pui la cuptor cu rosii

Pui_la_cuptor_cu_rosii

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.