Pui la cuptor cu salata

Printeaza

Pui la cuptor cu salata din: piept de pui, ulei de masline, boia, avocado, otet de vin rosu, patrunjel, rosie si ceapa rosie.

Ingrediente:Pui_la_cuptor_cu_salata

  • 1 piept de pui fără piele
  • 2 linguriţe ulei de măsline (dintre care una pentru salată)
  • 1 linguriţă cu vârf de boia

pentru salata:

  • ½ avocado mic, tăiat cubuleţe
  • 1 linguriţă oţet de vin roşu
  • 1 lingură de pătrunjel, tocat mare
  • 1 roşie medie, tocată
  • ½ ceapă roşie mică, feliată fin

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul pe funcţia grill, la o temperatură medie. Se unge bine carnea de pui cu o lingură ulei de măsline şi cu boia. Se coace puiul 4-5 minute pe fiecare parte, până se înnegreşte uşor şi este pătruns.

Se amestecă ingredientele pentru salată, se adaugă sare şi piper şi restul de ulei. Se taie puiul copt în felii groase şi se serveşte cu salată.

Pui la cuptor cu salata

Pui_la_cuptor_cu_salata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.