Pui la cuptor cu salata
PrinteazaPui la cuptor cu salata din: piept de pui, ulei de masline, boia, avocado, otet de vin rosu, patrunjel, rosie si ceapa rosie.
- 1 piept de pui fără piele
- 2 linguriţe ulei de măsline (dintre care una pentru salată)
- 1 linguriţă cu vârf de boia
pentru salata:
- ½ avocado mic, tăiat cubuleţe
- 1 linguriţă oţet de vin roşu
- 1 lingură de pătrunjel, tocat mare
- 1 roşie medie, tocată
- ½ ceapă roşie mică, feliată fin
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul pe funcţia grill, la o temperatură medie. Se unge bine carnea de pui cu o lingură ulei de măsline şi cu boia. Se coace puiul 4-5 minute pe fiecare parte, până se înnegreşte uşor şi este pătruns.
Se amestecă ingredientele pentru salată, se adaugă sare şi piper şi restul de ulei. Se taie puiul copt în felii groase şi se serveşte cu salată.
Pui la cuptor cu salata
Pofta buna!