Pui la cuptor in stil indian

Printeaza

Incinge cuptorul la semnul 6/190C. Amestecă la un loc 4 bucăţi de piept de pui, fără piele, 2 linguri pastă de curry, zeama si coaja rasă de la 1 lămâie şi 2 linguri de zacusca dulce. Lasă la marinat măcar 10 min. Aşază pieptul de pui într-un vas, acoperă cu marinată şi pune 2 cepe, tăiate rondele, deasupra.

Stropeşte cu ulei şi coace la cuptor 25 min. Intre timp, într-un castron mic, amestecă 3 cepe verzi, tocate mărunt, 150 g iaurt şi câteva frunze de mentă, apoi asezonează. Serveşte cu carnea de pui şi pâine prăjită.

Pui la cuptor in stil indian

Pui_la_cuptor_in_stil_indian

Pofta buna!

 

 

3 comentarii

  1. merg pe mana voastra

  2. am ales sa fac acest pui, sper ca e bun 🙂

  3. Buna ideea asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.