Pui la cuptor in stil indian
PrinteazaIncinge cuptorul la semnul 6/190C. Amestecă la un loc 4 bucăţi de piept de pui, fără piele, 2 linguri pastă de curry, zeama si coaja rasă de la 1 lămâie şi 2 linguri de zacusca dulce. Lasă la marinat măcar 10 min. Aşază pieptul de pui într-un vas, acoperă cu marinată şi pune 2 cepe, tăiate rondele, deasupra.
Stropeşte cu ulei şi coace la cuptor 25 min. Intre timp, într-un castron mic, amestecă 3 cepe verzi, tocate mărunt, 150 g iaurt şi câteva frunze de mentă, apoi asezonează. Serveşte cu carnea de pui şi pâine prăjită.
Pui la cuptor in stil indian
Pofta buna!
merg pe mana voastra
am ales sa fac acest pui, sper ca e bun 🙂
Buna ideea asta!