Pui la frigare

Printeaza

Pui la frigare

Ingrediente:Pui la frigare

  • 2 pui
  • 20 g unt
  • 1 căpăfmă usturoi

Mod de preparare:

Curăţăm puii, îi spălăm şi îi frecăm cu sare pe dinăuntru şi pe dinafară. Apoi îi înfigem într-o frigare şi îi frigem la jar potrivit, învîrtind mereu frigarea.

Preparăm un sos cu puţină apă, o bu­căţică de unt cît o nucă şi usturoi bine pisat. Cu o pană ungem puii cu acest mujdei.

Cînd puii s-au rumenit deopo­trivă, iar carnea devine moale, friptura este gata.

Servim la masă cu cartofi pai.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.