Pui la gratar cu mazare si salata
PrinteazaPui la gratar cu mazare si salata din: piept de pui, sare, piper, cimbru, patrunjel, unt, mazare, salata verde, ceapa verde, ulei, zeama de lamaie, busuioc, branza feta, ardei iute si miere.
- 500 g piept de pui
- sare
- piper
- cimbru
- patrunjel
- 50 g unt
- 400 g mazăre
- 1 bucata salata verde
- 2 fire de ceapă verde
- 3 linguri ulei
- zeamă lămâie
- busuioc
- 100 g brânză feta
- ardei iute
- linguriţă miere
Mod de preparare:
Se spală pieptul de pui, se taie fâşii, se unge cu unt, se condimentează cu sare, piper, cimbru și pătrunjel, apoi se pun la rumenit. Mazărea fiartă se amestecă cu salata și ceapa verde mărunţite. Se condimentează cu ulei, zeamă de lămâie, cimbru, busuioc și miere. Puiul se serveşte cu salată, brânză feta şi rondele de ardei iute.
Pui la gratar cu mazare si salata
Pofta buna!
maine bag niste pui la gratar ca tot este ziua si niste, niste… mititeeeeeeeei :)))