Pui la gratar cu sos de iaurt
PrinteazaPui la gratar cu sos de iaurt din: iaurt, usturoi, ghimbir, limeta, frunze de menta, piept de pui, sare, piper. fara poza
- 250 g iaurt
- 3 catei de usturoi
- ghimbir proaspat ras
- 3 limete
- un pumn de frunze de menta proaspata
- 6 buc piept de pui
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pui iaurtul intr-un bol şi adaugi usturoiul pisat, ghimbirul ras si zeama de la o limeta. Adaugi si menta spalata si tocata si amesteci bine. Sarezi si piperezi bucatile de pui si le pui intr-o tava nemetalica. Cu o lingura acoperi complet toate bucatile de pui cu marinata de iaurt, apoi acoperi tava cu capac. Lasi la marinat, la frigider, pana a doua zi.
A doua zi pui pe gratarul incalzit bucatile de pui si le lasi sa se pregateasca 10 minute pe fiecare parte. La jumatatea timpului de frigere, le ungi din nou cu iaurtul ramas. Servesti friptura ornata cu rondele de limeta si o crenguta de menta.
Pui la gratar cu sos de iaurt
Pofta buna!