Pui la gratar cu unt

Printeaza

Pui la gratar cu unt din: pui, unt sau ulei, patrunjel.

Ingrediente:Pui la gratar cu unt

  • 2 pui de circa 800 de grame fiecare
  • 100 g unt sau ulei
  • pătrunjel verde

Mod de preparare:

Spintecaţi puii pe spinare de la cap la coadă, scoateţi-le şira şi oscioarele de prisos, apoi aplatizaţi-i, folosindu-vă de ciocanul din lemn pentru bătut şniţelele.

Ungeţi-i cu unt sau uleii, daţi-le cu sare şi frigeţi-i pe grătarul cu tăviţă care trebuie să fie foarte fierbinte. Aveţi grijă ca friptura să fie rumenită şi crocantă pe toate feţele.

Puneţi apoi friptura pe un platou fierbinte, ungeţi-o cu puţin unt şi decoraţi-o cu pătrunjel tocat fin.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.