Pui la tigaie cu pastă curry, în stil asiatic

Printeaza

Pui la tigaie cu pastă curry, în stil asiatic  din: morcovi, ceapa verde, vanata, usturoi, iarba de lamaie, file de pui, orez basmati, sare, ulei, pasta curry, smantana si sos de soia.

Ingrediente:Pui_la_tigaie_cu_pasta_curry_în_stil_asiatic

  • 400 g morcovi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 vanata mica
  • 2 catei de usturoi
  • iarba de lamaie
  • 300 g file de pui
  • 120 g orez Basmati
  • sare
  • 1 lingurita ulei
  • 1 lingura pasta curry
  • 250 g smantana
  • sos de soia

 

Mod de preparare:

Pregătiţi legumele. Tăiaţi morcovii beţigaşe, ceapa verde inele şi vânătă bucăţi. Curăţaţi usturoiul şi tăiaţi-l bucăţele. Folosiţi interiorul moale al ierbii de lămâie şi tocaţi-o. Tăiaţi carnea felii rotunde. Fierbeţi orezul în apă cu sare conform Indicaţiilor de pe ambalaj.

Prăjiţi carnea în ulei, apoi scoateţi-o pe o farfurie. Prăjiţi morcovii şi vânătă cea 4 minute în ulei, amestecând continuu. Adăugaţi usturoiul, iarba de lămâie şi ceapa şi prăjiţi-le încă 2 minute. Adău­gaţi carnea, pasta curry şi smântână şi fierbeţi totul înăbuşit,cca 5 minute. Condimentaţi mâncarea cu sos soia. Serviţi-o alături de orezul pregătit.

Pui la tigaie cu pastă curry, în stil asiatic

Pui_la_tigaie_cu_pasta_curry_în_stil_asiatic

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Puiul la tigaie arata demential

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.