Pui cu lamaie si coriandru

Printeaza

Pui cu lamaie si coriandru din: pulpe întregi de pui lamai, coriandru, ceapa, ulei, migdale, sare, piper

Pui_cu_lamaie_si_coriandru

Ingrediente:

  • 4 pulpe întregi de pui
  • 3 lămâi
  • 1 legătură coriandru
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri migdale feliate, după gust
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se presează două lămâi de suc care se toarnă într-un vas, se adaugă o lingură de ulei, coriandrul tocat şi se amestecă.

Se pune carnea în vasul cu suc şi coriandru, se amestecă, se acoperă cu folie alimentară si se lasă 30 de minute la frigider.

Restul uleiului se încălzeşte şi se căleşte ceapa tocată. Se lasă la foc mic şi, când a devenit translucidă, se pune într-un vas de cuptor.

Şe aşază carnea, a treia lămâie tăiată rondele, se toarnă şi sucul în care a stat la marinat, se presară cu sare si piper şi se dă la cuptor pentru 45 de minute, în funcţie de pui şi cuptor.

Cu 15 minute înainte de a fi gata, se presară migdalele şl se continuă coacerea.

Pui cu lamaie si coriandru

Pui_cu_lamaie_si_coriandru

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.