Pui cu lamaie la cuptor

Printeaza

Pui cu lamaie la cuptor din: pulpe de pui, lamaie, apa, mustar, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 4 pulpe de pui
  • 4 felii lămâie
  • 200 ml apă
  • 4 linguriţe muştar cu boabe
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pulpele de pui se taie jumătăţi, se presară cu sare şi piper şi se aşază în vasul de cuptor.

Se repartizează muştarul şi se aşază câte o felie de lămâie pe fiecare pulpă.

Se toarnă apa şi uleiul, se pune folie şi se dă la cuptor pentru 20 de minute.

Se scoate folia şi se mai lasă la cuptor 20 de minute.

 

Pui cu lamaie la cuptor

Pui_cu_lamaie_la_cuptor

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.