Pui cu lapte si citrice

Printeaza

Pui cu lapte si citrice din: pui, lamaie, ficat de pui, ceapa verde, ceapa uscata, ulei, faina, lapte, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 1/2 pui porţionat
  • 1 lămâie
  • 200 g ficat de pui
  • 2 legături ceapă verde
  • 1 ceapă uscată
  • 2-3 linguri ulei
  • 2 linguri făină
  • 500 ml lapte
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ficatul de pui se pune la fiert în apă si se lasă aproximativ 20 de minute.

In ulei încins se rumeneşte puiul tăiat si ficatul fiert, apoi se scot.

In acelaşi ulei se pun cele două tipuri de ceapă tocate si se lasă să se înmoaie.

Se adaugă făina, se lasă la călit 5 secunde si se desface cu lapte.

Se adaugă puiul, ficatul, lămâia tăiată rondele, se mâi adaugă lapte si se lasă la fiert 30 de minute.

Se potriveste gustul de sare si piper.

Pui cu lapte si citrice

Pui_cu_lapte_si_citrice

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.