Pui cu ceapa si capere din: piept de pui, ceapa, capere, lamai, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 felii piept de pui o ceapă roşie 4 linguri capere sucul unei lămâi o lămâie pentru servit 2 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Carnea presărată cu sare $i piper pe ambele părţi se rumeneşte pe o […]
Pui cu legume si capere
PrinteazaPui cu legume si capere din: piept de pui, ciuperci, ulei, praz, morcovi, telina, rosii, foi de dafin, sare, piper, capere.
- 600 g piept de pui
- 300 g ciuperci
- 2-3 linguri ulei
- 2 fire de praz
- 2 morcovi
- 1 ţelină mică
- 200 g roşii decojite în suc de roşii
- 2 foi dafin
- sare
- piper
- 1 lingurita capere
Mod de preparare:
Ciupercile se curăţă, se spală şi se fierb 10 minute în apă cu sare.
Carnea se spală, se usucă şi se taie bucăţi. Se căleşte în ulei şi se dă cu un praf de sare şi piper. Se scoate din tigaie şi se păstrează într-un vas acoperit.
Prazul se curăţă, se spală, se taie rondele şi se căleşte în uleiul rămas în tigaie. Se adaugă ciupercile, morcovii şi ţelina.
Într-un vas termoizolant uns cu puţin ulei se pun bucăţile de carne, ciupercile şi legumele călite, sucul de roşii cu roşiile tăiate cubuleţe, foile de dafin, caperele şi jumătate pahar cu apă.
Se potriveşte la gust cu sare şi piper, apoi se dă la cuptor, 25-30 minute.
Pui cu legume si capere
Pofta buna!
poate iti place si:
Pui cu ceapa si capere
Piept de pui cu sos de capere
Piept de pui cu sos de capere din: piept de pui, unt, faina, zeama de lamaie, supa de legume, capere, smantana, sare, piper. Ingrediente: 800 g piept de pui 3 linguri unt 2 linguri faina 2 linguri zeama de lamaie 300 ml supa de legume 3 linguri capere 1 lingura smantana sare piper Mod […]
Pofta buna!