Pui cu legume si curry
PrinteazaPui cu legume si curry din: ulei de nuca, piept de pui, ceapa, pasta de curry, lapte de cocos, condimente, zahar brun, fasole verde, dovlecei, coaja si suc de lamaie verde si patrunjel.
Ingrediente:
- 1 lingura ulei de nuca
- 6 bucati de piept de pui, taiat cuburi
- 2 cepe mici, taiate rondele
- 2-3 linguri pasta de curry (depinde cat preferi de condimentat)
- 800ml lapte de cocos in conserva
- 1 lingura condimente pentru pui
- 1 lingura zahar brun
- 250 g fasole verde
- 3 dovlecei mici, taiati rondele
- coaja si sucul de la o lamaie verde
- 1 legatura patrunjel proaspat, tocat
Mod de preparare:
Incinge uleiul intr-o tigaie si prajeste puiul timp de 5 min, pana se rumeneste.
Adauga ceapa si caleste 10 min, pana ce puiul e bine patruns si ceapa se inmoaie. Incorporeaza pasta de curry si caleste 2-3 min.
Toarna laptele de cocos, lasa sa dea in clocot, apoi fierbe la foc mic 10 min. Adauga condimentele de pui si zahar.
Adauga fasolea verde, fierbe la foc mic 5 min; adauga dovleceii si fierbe 1-2 min; serveste cu orez.
Pui cu legume si curry
Pofta buna!
foarte interesant!
promit ca fac maine, tot caut ceva special si acum am gasit 🙂