Pui cu legume si curry

Printeaza

Pui cu legume si curry din: ulei de nuca, piept de pui, ceapa, pasta de curry, lapte de cocos, condimente, zahar brun, fasole verde, dovlecei, coaja si suc de lamaie verde si patrunjel.

 

Ingrediente:

  • 1 lingura ulei de nuca
  • 6 bucati de piept de pui, taiat cuburi
  • 2 cepe mici, taiate rondele
  • 2-3 linguri pasta de curry (depinde cat preferi de condimentat)
  • 800ml lapte de cocos in conserva
  • 1 lingura condimente pentru pui
  • 1 lingura zahar brun
  • 250 g fasole verde
  • 3 dovlecei mici, taiati rondele
  • coaja si sucul de la o lamaie verde
  • 1 legatura patrunjel proaspat, tocat

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul intr-o tigaie si prajeste puiul timp de 5 min, pana se rumeneste.

Adauga ceapa si caleste 10 min, pana ce puiul e bine patruns si ceapa se inmoaie. Incorporeaza pasta de curry si caleste 2-3 min.

Toarna laptele de cocos, lasa sa dea in clocot, apoi fierbe la foc mic 10 min. Adauga condimentele de pui si zahar.

Adauga fasolea verde, fierbe la foc mic 5 min; adauga dovleceii si fierbe 1-2 min; serveste cu orez.

 

Pui cu legume si curry

Pofta buna!

 

 

 

 

2 comentarii

  1. foarte interesant!

  2. promit ca fac maine, tot caut ceva special si acum am gasit 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.