Pui cu legume la gratar
PrinteazaPui cu legume la gratar din: piept de pui, dovlecel, vanata, rozmarin, vin alb, usturoi, boia, boabe de piper, sare, ulei.
- 1 piept de pui
- 1 dovlecel
- 1 vanata
- rozmarin uscat
- 1 pahar vin alb
- 3 catei de usturoi
- boia iute si dulce
- boabe de piper
- sare
- 1/2 pahar ulei
Mod de preparare:
Speli pieptul de pui, îl tai felii mai groase şi îl ştergi cu un şerveţel absorbant.
Baţi bucăţile de carne cu ciocanul de şniţele, într-un bol, amesteci vinul, uleiul, usturoiul pisat, sarea, piperul, rozmarinul şi boiaua.
Laşi peste noapte să se marineze pieptul de pui.
A doua zi, aşezi bucăţile de piept de pui pe grătarul încins şi le rumeneşti pe ambele părţi.
Intre timp, speti legumele, le tai rondele şi le pui pe grătar. Când sunt gata, le serveşti alături de pieptul de pui.
Pui cu legume la gratar
Pofta buna!