Pui cu legume la gratar

Printeaza

Pui cu legume la gratar din: piept de pui, dovlecel, vanata, rozmarin, vin alb, usturoi, boia, boabe de piper, sare, ulei.

Ingrediente:Pui_cu_legume_la_gratar

  • 1 piept de pui
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • rozmarin uscat
  • 1 pahar vin alb
  • 3 catei de usturoi
  • boia iute si dulce
  • boabe de piper
  • sare
  • 1/2 pahar ulei

 

Mod de preparare:

Speli pieptul de pui, îl tai felii mai groase şi îl ştergi cu un şerveţel absorbant.

Baţi bucăţile de carne cu ciocanul de şniţele, într-un bol, amesteci vinul, uleiul, usturoiul pisat, sarea, piperul, rozmarinul şi boiaua.

Laşi peste noapte să se marineze pieptul de pui.

A doua zi, aşezi bucăţile de piept de pui pe grătarul încins şi le rumeneşti pe ambele părţi.

Intre timp, speti legumele, le tai rondele şi le pui pe grătar. Când sunt gata, le serveşti alături de pieptul de pui.

Pui cu legume la gratar

Pui_cu_legume_la_gratar

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.