Pui cu legume si mustar picant
PrinteazaPui cu legume si mustar picant din: pulpe de pui, ardei graşi, ceapă, muştar picant, sos de roşii, supa, sare, piper, ulei, verdeata.
Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă echilibrată.
Carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru a vă asigura aportul de proteine. Deși carnea de pui conține grăsimi, majoritatea grăsimilor din carnea de pui sunt grăsimi nesaturate sănătoase. În plus, carnea de pui poate ajuta la menținerea sănătății oaselor și la creșterea masei musculare.
Ingrediente:
- 4 pulpe de pui
- 2 ardei graşi
- o ceapă
- 2-3 linguri muştar picant
- 150 ml sos de roşii
- 150 ml supă
- sare
- piper
- 2 linguri ulei
- verdeaţă
Mod de preparare:
Carnea se presară cu sare si piper şi se rumeneşte în ulei. Se scoate apoi, se mai adaugă ulei, dacă este cazul, şi se pun ceapa si ardeii tăiate mărunt.
Se lasă să se înmoaie, se repune carnea, se adaugă mustarul si supa.
Se lasă la fiert 30 de minute şi apoi se adaugă sosul de roşii. Se mai lasă 10 minute.
Se verifică gustul de sare si piper si se aduce la masă cu verdeaţă, după gust.
Pui cu legume si mustar picant
Pofta buna!