Pui marinat la gratar cu garnitura de morcovi
PrinteazaPui marinat la gratar cu garnitura de morcovi din: pulpe de pui, iaurt, mustar, ceapa, tarhon, sare, piper.
- 4 pulpe de pui
- 150 g iaurt bine scurs
- o lingura mustar dulce
- o lingura musta iute
- un catel de usturoi
- o ceapa mica
- cateva fire tarhon
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pulpele de pui se curăţă, se spală şi, eventual, se pârlesc la flacăra aragazului. Intr-un vas, se amestecă iaurtul cu muştarul, usturoiul pisat, ceapa tocată mărunt, ca şi tarhonul, sarea şi piperul.Cu sosul obţinut, se unge carnea pe toată suprafaţa şi se lasă 3 ore la frigider.
Se încinge bine grătarul, după care se pun pulpele de pui marinate şi se lasă 20 de minute să se frigă.Se asezonează foarte bine cu garnitură de morcovi fierţi în apă cu sare.
Pui marinat la gratar cu garnitura de morcovi
Pofta buna!