Pui marinat la gratar cu legume

Printeaza

Pui marinat la gratar cu legume din: piept de pui, ulei, lamaie, usturoi, rozmarin, broccoli, sare, piper.

Ingrediente:Pui marinat la gratar cu legume

  • 125 ml suc de lămâie
  • 125 ml ulei de măsline
  • 5-7 căţei de usturoi
  • 2 linguri rozmarin
  • sare
  • piper
  • 500 g broccoli
  • 2 jumătăţi de piept de pui

 

Mod de preparare:

Se prepară un amestec din 125 ml suc de lămâie, 125 ml ulei de măsline, 5-7 căţei de usturoi feliaţi, 2 linguri rozmarin verde, tocat, sare, piper. Se lasă să se marineze în această compoziţie 2 jumătăţi de piept de pui, 3-6 ore.

Se opăresc în apă cu sare bucheţelele de la 500 g broccoli; se scurg şi se prăjesc 10 minute în 6 linguri ulei de măsline, cu 3 căţei de usturoi şi 125 ml apă în care a fiert broccoli.

Se pasează în robotul de bucătărie şi se adaugă câteva linguri de supă de pui, sare şi piper după gust. Carnea se prăjeşte pe grătar, 3 minute pe fiecare parte. Se lasă să se răcească şi se taie felii subţiri de 1 cm.

Se garnisesc cu sosul de broccoli şi verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.