Pui marinat

Printeaza

Pui marinat din: ciocanele de pui, ketchup, ulei, sos de soia, suc de lamaie, sos tabasco, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:

  • 4 ciocanele de pui

pentru marinat:

  • 170 ml ketchup
  • 50 ml ulei
  • 45 ml sos de soia
  • sucul unei lamai
  • 6 picaturi sos tabasco
  • 2 linguri cimbru uscat
  • sare
  • piper

pentru copt:

  • o cutie bere blonda

 

Mod de preparare:

Toate ingredientele pentru marinat se mixază, iar cu amestecul obţinut se ung ciocănelele.

Se dau la rece pentru 4 ore.

Apoi, ciocănelele marinate se pun într-un vas de cuptor, se toarnă berea si se dă vasul la cuptor pentru 40 de minute.

Pui marinat

Pui_marinat

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.