Ciorbă de Păstrăv Afumat: Rețetă Autentică și Nutrițională din: pastrav afumat, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, ardei gras, rosii, leustean, apa, sare, piper. Descoperă secretele rețetei de ciorbă de păstrăv afumat – o combinație perfectă de gust, tradiție și valori nutriționale. O alegere ideală pentru o masă sănătoasă și delicioasă. Ciorba este o reinterpretare modernă […]
Pui marocan cu rosii cherry, dovlecei si naut
PrinteazaPui marocan cu rosii cherry, dovlecei si naut din: piept de pui, chimion, ulei de masline, ceapa, rosii cherry, pasta harissa, miere, dovlecei si naut.
Ingrediente:
- 4 piepti de pui, fara piele
- 1 lingurita de chimion macinat
- 1 lingura ulei de masline
- 1 ceapa, taiata fin
- 400 g rosii cherry din conserva
- 2 linguri de pasta harissa
- 1 lingura de miere
- 2 dovlecei medii, taiati fin
- 400 g de naut din conserva, clatit si scurs
Mod de preparare:
asezonează puiul cu chimion şi mult piper negru măcinat. încinge uleiul într-o tigaie nonaderentă şi se prăjesc puiul şi ceapa timp de patru minute.
întoarce carnea pe partea cealaltă şi se mai lasă trei minute. amestecă ceapa cu regularitate pe măsură ce se prăjeşte carnea.
adaugă în tigaie roşiile şi 250ml de apă, apoi se amestecă şi se adaugă pasta harissa, mierea, dovleceii şi năutul.
fierbe la foc mic 15 minute, până când puiul este pătruns, iar sosul s-a îngroşat puţin.
Pui marocan cu rosii cherry, dovlecei si naut
Pofta buna!
Cocktailul Canchanchara: Rețetă Originală IBA
Cocktailul Canchanchara: Rețetă Originală IBA din: rom, suc de lime, miere de albine, apa minerala, gheata. Descoperă Canchanchara, un cocktail exotic cu o istorie fascinantă, originar din Cuba. Acest amestec unic de rom, miere și lime, cunoscut pentru rolul său în timpul Războiului de Independență al Cubei, nu este doar o băutură savuroasă, ci și […]