Pui Masala cu cartofi

Printeaza

Pui Masala cu cartofi din: pulpe de pui, ceapa, usturoi, iaurt, ulei, garam masala, coriandru, sare, ulei, morcovi, unt, chimion, nucsoara, piper.

Ingrediente:Pui Masala cu cartofi

  • 1 kg pulpe de pui fără piele
  • 3 cepe roşii
  • 4 căţei de usturoi
  • 400 g iaurt
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • 1 lingură de garam maşala
  • 1 legătură de coriandru
  • 1/2 linguriţă de sare
  • ulei de măsline pentru uns

Pentru morcovi:

  • 1 kg morcovi
  • 80 g unt
  • 1 linguriţă seminţe de chimion
  • 1 vârf de cuţit de nucşoară rasă
  • sare şi piper negru după gust

 

Mod de preparare:

Amestecaţi bine într-un bol carnea de pui, usturoiul de măsline, coriandrul mărunţit, iaurtul, garam maşala şi compoziţia la frigider pentru 12 ore.

Ceapa roşie va fi tăiată şi pusă într-o tavă, iar deasupra va fi aranjată marinata. Introduceţi tava în cuptorul preîncălzit la 200°C, timp de 50 de minute.

Tăiaţi morcovii în felii şi adăugaţi untul topit, chimionul zdrobit în mojar, nucşoara, sarea şi piperul negru.

Aşezaţi morcovii într-o tavă, pe hârtie de copt, şi introduceţi-i la cuptor odată cu carnea (ei vor fi gata în aproximativ 50 de minute). Aşezaţi carnea pe grătarul din cuptor, iar morcovii dedesubt.

Serviţi carnea pe un pat de morcovi, cu ceapa alături.

 

Pui Masala cu cartofi

Pui Masala cu cartofi

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.