Infuzie de gălbenele pentru răni și arsuri – Rețetă, Mod de Preparare și Aplicare. Gălbenelele (Calendula officinalis) sunt cunoscute pentru proprietățile lor cicatrizante, antiinflamatorii și antiseptice, fiind deosebit de eficiente în tratarea rănilor, arsurilor ușoare și iritațiilor pielii. Infuzia de gălbenele este un remediu natural ușor de preparat și de aplicat pentru a accelera vindecarea […]
Pui cu masline si sos de lamaie
PrinteazaPui cu masline si sos de lamaie din: piept de pui, ceapa, masline, lamaie, supa de legume, ardei gras, ulei, mustar, pudra de coriandru.
Ingrediente:
- 600 g piept de pui
- 3 cepe
- 200 g masline
- 1 lamaie
- 200 ml supa de legume
- 1 ardei gras rosu
- 100 ml ulei
- 1 lingurita mustar
- 1 lingurita pudra de coriandru
Mod de preparare:
Curăţaţi carnea de pieliţe, prăjiţi-o întreagă în ulei până se rumeneşte, apoi tăiaţi-o în felii.
Căliţi ceapa în uleiul rămas de la prăjirea cărnii şi după 10 minute, adăugaţi feliile de piept, ardeiul, măslinele, supa, muştarul, coriandrul, zeama de lămâie şi potriviţi de sare şi piper.
Lăsaţi preparatul încă 5 minute la foc mic înainte de servire.
Pui cu masline si sos de lamaie
Pofta buna!
Pizza cu Șuncă și Brânză Brie – Rețeta Delicioasă O Cină Rapidă și Savoare. Brânza brie cremoasă adaugă o notă de rafinament, în timp ce șunca aduce acel gust sărat și intens, care completează perfect crusta crocantă. Aceasta este o rețetă ușor de preparat, ideală pentru o cină rapidă sau o seară relaxantă cu prietenii. […]
Friptură de cerb cu sos de vin roșu și ierburi aromate
Friptură de cerb cu sos de vin roșu și ierburi aromate: o delicatesă culinară, cunoscută pentru savoarea sa intensă și textura fragedă. Asocierea cu un sos bogat de vin roșu și ierburi aromate adaugă un plus de rafinament, transformând acest preparat într-un festin perfect pentru ocazii speciale. De asemenea, friptura de cerb este bogată în […]