Pui mexican cu ardei, dovlecel si ananas

Printeaza

Pui mexican cu ardei, dovlecel si ananas din: beţe de frigărui, piept de pui, sare, piper, praf de chili, ardei capia, dovlecel, unt, rosii, ananas proaspat, rosii, usturoi, ulei de măsline, cimbru verde.

Ingrediente pentru frigărui:Pui mexican cu ardei, dovlecel si ananas

  • 4-8 beţe de frigărui
  • 600 g piept de pui
  • sare
  • piper
  • praf de chili
  • 2 ardei capia
  • 1 dovlecel
  • 50 g unt
  • 3-4 roşii
  • 200 g ananas proaspăt feliat

Ingrediente pentru mâncare:

  • 3 roşii
  • 2 ardei
  • 2-3 căţei usturoi
  • 2 cepe roşii
  • 3-4 cartofi
  • 3-4 linguri ulei de măsline
  • cimbru verde pentru decor

Mod de preparare:

Cureţi cartofii şi restul legumelor pentru mâncare. Le speli şi le tai felii medii. Stropeşti legumele cu ulei, le condimentezi cu sare şi piper şi le pui la cuptor pentru gratinare.

Tai pieptul de pui în bucăţi potrivite, la fel şi ardeii, dovlecelul, roşiile şi ananasul şi le pui într-un bol. Le condimentezi cu praf de chili, piper roşu şi, la sfârşit, adaugi untul topit şi răcit, apoi -amesteci cu grijă şi le laşi la rece câteva minute.

După ce au stat la macerat, înfigi bucăţelele de carne şi legume în frigărui şi le coci pe grătar, întorcându-le la intervale de 5 minute, până se rumenesc uniform.

Serveşti frigăruile cu legumele din cuptor şi ornezi cu cimbru verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.