Pui cu miere si grepfrut
PrinteazaPui cu miere si grepfrut din: piept de pui, grepfrut roşu, miere, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 600 g piept de pui
- 200 g grepfrut roşu
- 50 g miere
- 20 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui îl speli, îl ştergi de apă şi îl porţionezi. Fiecărei bucăţi îi faci 3 crestături pe diagonală, cu un cuţit ascuţit.
Grepfrutul îl cureţi de coajă, îl feliezi şi îndepărtezi pieliţele albe.
Freci pieptul de pui cu sare şi piper, apoi ungi fiecare bucată cu miere, iar în crestături pui feliile de grepfrut.
Aşezi bucăţile de piept într-o tavă unsă cu ulei, le dai la cuptor la foc mare, pentru 20 de minute, până când carnea se rumeneşte.
Ai grijă să o ungi din când în când cu sosul în tavă.
Pofta buna!