Pui cu migdale – usor de preparat

Printeaza

Pui cu migdale din: pui, ceapa, migdale, ulei, zahar, ciuperci.

Ingrediente:Pui cu migdale

  • 3 bucăţi piept de pui
  • 2 cepe mici
  • 1 legătură ceapă verde
  • 8 linguri migdale prăjite
  • 4 linguri ulei
  • 3 linguriţe zahăr
  • 4 linguri sos de ciuperci

 

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie cuburi mici. Ceapa se taie julien. Ceapa verde se taie în bucăţi de circa 5 cm.

Intr-un vas se pune ulei, se adaugă carnea, ceapa, se presară zahăr şi se toarnă sosul de ciuperci.

Se lasă puţin la caramelizat, la foc mic, apoi se adaugă ceapa verde şi se amestecă.

La sfârşit se adaugă migdalele prăjite şi se serveşte cu orez înăbuşit.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.