Pui cu mix de legume

Printeaza

Pui cu mix de legume din: pulpe de pui, ceapa, conopida, broccoli, cartofi, dovlecei, morcovi, arde, fasole verde, mazare, usturoi, bulion, marar, patrunjel, ulei de masline, menta, oregano, busuioc, cimbru, maghiran, miere, sare.

 

Ingrediente:Pui_cu_mix_de_legume

  • 500 g pulpe de pui inferioare, fara piele
  • 1 ceapa
  • 400 g amestec de legume (conopida, broccoli, cartofi, dovlecei, morcovi, ardei, fasole verde, mazare)
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri bulion de tomate
  • cate 1 lingura marar si patrunjel tocate
  • 3 linguri ulei de masline
  • ierburi aromatice (menta, oregano, busuioc, cimbru, maghiran etc)
  • 50 g miere
  • sare

 

Mod de preparare:

Presari pulpele cu ier­buri aromatice şi cu puţină sare.

Le aşezi într-o tavă şi le stropeşti cu ule­iul de măsline, cu 100 ml apă şi le ungi cu miere.

Acoperi tava cu hârtie de copt şi folie de aluminiu şi le înăbuşi în cuptorul preîncălzit,1/2 oră. îndepărtezi foliile şi mai laşi câteva minute, până se rume­nesc.

In uleiul în care ai înăbuşit pulpele, căleşti ceapa tăiată cubuleţe, apoi adaugi mixul de legume şi le înăbuşi până devin „al dente”.

Dacă foloseşti legume care au timp de fierbere diferit, le înăbuşi pe rând.

Condimentezi cu usturoiul tăiat feliuţe, pui bulionul şi, după 2-3 clocote, presari verdeaţă tocată.

Serveşti pulpele de pui , alături de mixul de legu­me.

Pui cu mix de legume

Pui_cu_mix_de_legume

Pofta buna!

Pui la Tigaie cu Ananas și Legume

Pui la Tigaie cu Ananas și Legume din: piept de pui, ananas, ardei, ceapa, usturoi, sare, piper, ulei, orez. Aduceți o notă de exotism în farfuriile dumneavoastră cu această rețetă vibrantă de pui la tigaie cu ananas și legume. Combinația de pui suculent, ananas dulce-acrișor și legume crocante creează un amestec perfect de texturi și […]

retete

Pulpe de Pui cu Anason și Legume la Cuptor

Pulpe de Pui cu Anason și Legume la Cuptor din: pulpe de pui, seminte de anason, morcovi, cartofi, ceapa, usturoi, dovlecel, ulei, sare, piper, ierburi. Descoperă o rețetă care transformă pulpele de pui într-un festin culinar, îmbogățit cu aroma distinctă a anasonului și prospețimea legumelor de sezon. Această combinație nu doar că îți va satisface […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.