Pui la ceaun cu mujdei din: pui, sare, piper, ulei, mujdei. Ingrediente: 3 pui de câte 500-600 de grame sare piper mujdei 400 ml ulei Mod de preparare: Puneţi tot uleiul într-un ceaun din tuci. Turnaţi aici tot uleiul şi înfierbântaţi-l bine la foc potrivit. Când uleiul este foarte fierbinte, puneţi puii daţi cu […]
Pui moldovenesc la ceaun cu oregano si usturoi
PrinteazaPui moldovenesc la ceaun cu oregano si usturoi din: pui, ulei, oregano, condimente pentru friptura de pui, usutroi.
Ingrediente:
- 1 pui
- 350 ml ulei
- oregano
- condimente pentru friptura de pui
- 2-3 căţei de usturoi
Mod de preparare:
Cureţi bine puiul, îl speli şi îl laşi la scurs.
Tai puiul în bucăţi, îl condimentezi şi îl laşi 2-3 ore la frigider. în ceaun pui uleiul la încins, apoi adaugi bucăţile de carne.
Acoperi ceaunul cu un capac şi laşi carnea la prăjit, la foc mic, întorcand-o din când în când pe ambele părţi.
Când este aproape gata, adaugi şi usturoiul.
După ce s-a prăjit, scoţi puiul pe un prosop de hârtie, pentru a scăpa de surplusul de ulei.
Il serveşti cu mămăliguţă caldă.
Pofta buna!
poate iti place si:
Pui inabusit la ceaun cu rosii si ardei iute
Pui inabusit la ceaun cu rosii si ardei iute din: pulpe de pui, ulei, rosii, ardei iute, usturoi, zahar, sare, piper negru. Ingrediente: 5 pulpe de pui 100 ml ulei 800 g roşii 1 ardei iute 1 căpăţâna de usturoi 1 linguriţă zahăr sare piper negru macinat Mod de preparare: Speli pulpele de […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- pui la ceaun moldovenesc
O nebunie trebuie sa fie puiul asta!