Pui cu morcov

Printeaza

O reteta de pui cu morcov din: pui, ulei, morcovi, vin alb, faina, lapte, bulion, cascaval, cimbru, sare si piper.

Ingrediente:Pui cu morcov

  • 1 pui
  • 100 ml ulei
  • 500 g morcovi
  • 100 ml vin alb
  • 1 lingura faina
  • 1 ceasca lapte
  • 3 linguri bulion
  • 100 g cascaval
  • cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Puiul tăiat bucăţi, îl ungi cu ulei şi îl pui la cuptor pentru rumeni­re, adaugând vin şi cimbru. Din ulei, făină şi lapte, faci un sos alb pe care îl amesteci cu bulionul şi puţin zahăr şi fierbi amestecul câteva clocote.

Morcovul dat pe răzătoarea mare, îl fierbi şi apoi îl amesteci cu sosul. Torni amestecul peste puiul din tavă, pui caşcavalul şi dai la cup­tor pentru gratinare circa 10 mi­nute.

Pui cu morcov

Pui cu morcov

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.