Pui muntenesc

Printeaza

Pui muntenesc 

Ingrediente:Pui muntenesc

  • 1 pui de circa 1 kg
  • 1-2 dovlecei
  • 1 vânătă
  • 1-2 cepe
  • 4-5 cartofi
  • 2 ardei graşi (unul roşu şi altul verde)
  • 3 roşii
  • 2-3 căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
  • 150 ml ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli foarte bine puiul, îl tai şi-l pui să se înăbuşească în ulei. Din când în când adaug 1-2 linguri de apă. Cureţi legumele şi pui să se înăbuşească ardeii tăiaţi bastonaşe, vânătă tăiată cuburi mari, dovleceii şi cartofii tăiaţi sferturi, ceapa tocată mărunt.

Pui muntenesc1

Cand zarzavatul s-a inmuiat il rastorni in tava si adaugi bucatile de carne. Acoperi cu felii de rosii, usturoiul taiat feliute, sare si piper.

Completezi cu apa calda si dai la cuptor 20-25 minute. La final presari patrunjel taiat marunt.

Pui muntenesc

Pui muntenesc

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.