Pui in must alb

Printeaza

Pui in must alb din: pulpe superioare, must, supa de carne, ulei de masline, smantana, zeama de lamaie, sare, piper, boia dulce si cimbru.

Ingrediente:

  • 1 kg pulpe superioare
  • 400 ml must alb
  • 200 ml supă de carne sau apă
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură smântână
  • zeama de la 1/2 de lămâie
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Spălaţi bine pulpele şi, dacă preferaţi, le tăiaţi în bucăţi mai mici. Frecaţi foarte bine carnea cu sare, piper şi boia dulce.

Aşezaţi puiul într-o tavă mică şi înaltă, turnaţi mustul, zeama de lămâie, supa, uleiul, presăraţi cimbru din belşug şi daţi la cuptor pentru 1 oră (carnea trebuie să fie bine rumenită şi foarte pătrunsă).

Strecuraţi sosul, îl potriviţi de sare, îl puneţi câteva minute pe foc, îl amestecaţi cu smântâna şi îl serviţi în sosieră.

Pui în must alb

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.