Pui cu naut si dovlecei

Printeaza

Pui cu naut si dovlecei din: pulpe superioare, naut, vanata, dovlecel, rosii cherry, vin alb, ceapa, usturoi, cimbru uscat, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pui_cu_naut_si_dovlecei

  • 1 kg pulpe superioare
  • 50 g naut prefiert
  • 1 vanata mica
  • 1 dovlecel
  • 100 g rosii cherry
  • 100 ml vin alb
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita cu cimbru uscat
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spala şi condimentează pulpele de pui, rumeneşte-le în ulei. Scoate-le pe farfurie, căleşte ceapa în grăsimea rămasă.

După ce se înmoaie, adaugă usturoiul zdrobit, vânătă şi dovlecelul tăiate în cubuleţe.

Lasă pe foc un minut. Adaugă vinul, năutul scurs de apa, rosiile si tine pe foc, amestecand din cand in cand.

Toarna doua cani cu apa calduta. Acopera vasul si lasa la fiert, la foc mic, 30 de minute.

Pune bucatile de carne si lasa la cuptor aproximativ 15-20 de minute. La final, aromatizeaza cu cimbru.

Pui cu naut si dovlecei

Pui_cu_naut_si_dovlecei

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Pui marocan cu rosii cherry, dovlecei si naut

Pui marocan cu rosii cherry, dovlecei si naut

O reteta de pui marocan cu rosii cherry, dovlecei si naut din: piept de pui, chimion, ulei de masline, ceapa, rosii cherry, pasta harissa, miere, dovlecei si naut. Ingrediente: 4 piepti de pui, fara piele 1 lingurita de chimion macinat 1 lingura ulei de masline 1 ceapa, taiata fin 400 g rosii cherry din conserva […]

retete

Chiftele din soia granule si dovlecei

Chiftele din soia granule si dovlecei din: dovlecei, ceapa, morcovi, usturoi, soia granule, oua, sare, piper, cimbru, marar verde, faina, ulei, pesmet. Ingrediente: 500 g dovlecei 1 ceapă 2 morcovi 2 căpăţâni de usturoi 100 g soia granule 2 ouă sare piper puţin cimbru mărar verde 2 căni făină ulei pentru prăjit 1 ceașcă pesmet […]

 

Dovlecei umpluti cu carne de vita si smantana

Dovlecei umpluti cu legume si naut

Dovlecei umpluti cu legume si naut din: dovlecei, ceapă, morcov, ardei rosu, naut, rosie, rosii decojite, sare, piper, busuioc uscat, cimbru, pătrunjel verde, ulei, sos de legume. Ingrediente: 2 dovlecei potriviţi 1 ceapă 1 morcov mic 1/2 ardei roşu 300 g năut fiert 1 roşie 250 g roşii decojite sare piper 1 linguriţă rasă busuioc uscat 1 vârf de linguriţă […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.