O reteta de pui marocan cu rosii cherry, dovlecei si naut din: piept de pui, chimion, ulei de masline, ceapa, rosii cherry, pasta harissa, miere, dovlecei si naut. Ingrediente: 4 piepti de pui, fara piele 1 lingurita de chimion macinat 1 lingura ulei de masline 1 ceapa, taiata fin 400 g rosii cherry din conserva […]
Pui cu naut si dovlecei
PrinteazaPui cu naut si dovlecei din: pulpe superioare, naut, vanata, dovlecel, rosii cherry, vin alb, ceapa, usturoi, cimbru uscat, ulei, sare, piper.
- 1 kg pulpe superioare
- 50 g naut prefiert
- 1 vanata mica
- 1 dovlecel
- 100 g rosii cherry
- 100 ml vin alb
- 2 cepe
- 2 catei de usturoi
- 1 lingurita cu cimbru uscat
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spala şi condimentează pulpele de pui, rumeneşte-le în ulei. Scoate-le pe farfurie, căleşte ceapa în grăsimea rămasă.
După ce se înmoaie, adaugă usturoiul zdrobit, vânătă şi dovlecelul tăiate în cubuleţe.
Lasă pe foc un minut. Adaugă vinul, năutul scurs de apa, rosiile si tine pe foc, amestecand din cand in cand.
Toarna doua cani cu apa calduta. Acopera vasul si lasa la fiert, la foc mic, 30 de minute.
Pune bucatile de carne si lasa la cuptor aproximativ 15-20 de minute. La final, aromatizeaza cu cimbru.
Pui cu naut si dovlecei
Pofta buna!
poate iti place si:
Chiftele din soia granule si dovlecei
Chiftele din soia granule si dovlecei din: dovlecei, ceapa, morcovi, usturoi, soia granule, oua, sare, piper, cimbru, marar verde, faina, ulei, pesmet. Ingrediente: 500 g dovlecei 1 ceapă 2 morcovi 2 căpăţâni de usturoi 100 g soia granule 2 ouă sare piper puţin cimbru mărar verde 2 căni făină ulei pentru prăjit 1 ceașcă pesmet […]
Dovlecei umpluti cu legume si naut
Dovlecei umpluti cu legume si naut din: dovlecei, ceapă, morcov, ardei rosu, naut, rosie, rosii decojite, sare, piper, busuioc uscat, cimbru, pătrunjel verde, ulei, sos de legume. Ingrediente: 2 dovlecei potriviţi 1 ceapă 1 morcov mic 1/2 ardei roşu 300 g năut fiert 1 roşie 250 g roşii decojite sare piper 1 linguriţă rasă busuioc uscat 1 vârf de linguriţă […]
Pofta buna!