Tocanita de pui cu naut din: piept de pui, ulei, unt, ceapa, dovleac, patrunjel, naut. Ingrediente: 1 lingură ulei 4 bucati piept de pui 25 g unt 1 ceapă 400 g naut 500 g dovleac patrunjel Mod de preparare: Incinge cuptorul la semnul 6/200° C. Intr-un vas larg încinge 1 lingură ulei şi rumeneşte 4 […]
Pui cu naut si dovlecel
PrinteazaPui cu naut si dovlecel din: pui, naut, ceapa, vanata, dovlecel, rosii cherry, fulgi de usturoi, patrunjel, ulei, sare, piper.
- 1 pui mic
- 400 g naut
- 2 cepe
- 1 vanata
- 1 dovlecel
- 3-4 rosii cherry
- fulgi de usturoi
- patrunjel ptoaspat
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbe năutul timp de o oră. Spală şi tranşează puiul. Prăjeşte bucăţile de carne pe ambele părţi până devin aurii.
După ce s-a fiert, scurge năutul de apă. Inăbuşă ceapa tocată mărunt împreună cu vânata şi dovlecelul tăiate bucăţele.
Adaugă năutul, amestecă şi lasă încă cinci minute pe foc. Pune legumele într-o tavă termorezistentă, adaugă bucăţile de carne.
Presară condimentele. Aşază roşiile deasupra. Dă la cuptor 15-20 de minute ca să se întrepătrundă aromele.
La servire, decorează cu pătrunjel proaspăt.
Pui cu naut si dovlecel
Pofta buna!
poate iti place si:
Curry de pui cu naut
Curry de pui cu naut din: pui, naut, ceapa, usturoi, bulion, curry, curcuma, nucsoara, chimen, ulei, sare. Ingrediente: 4 bucăţi pui 600g năut conservat o ceapă 3 căţei usturoi 200 ml bulion o lingură curry o linguriţă curcuma un praf nucşoară o linguriţă chimen măcinat 2 linguri ulei sare Mod
Tocana de pui si naut
Tocana de pui si naut din: pulpe de pui, supa de pui, ceapa, morcov, telina, usturoi, naut, rosii, paprika, fulgi de ardei iute, patrunjel. Ingrediente: 4 pulpe superioare de pui cu os, fără piele 3 căni cu supă de pui 1 cană cu apă 1 ceapă mare, tocată 1 morcov mărunţit 1 bucată de ţelină […]
Pofta buna!