Pui cu naut
PrinteazaPui cu naut din: pulpe superioare, naut, vanata, dovlecel, rosii cherry, vin alb, ceapa, usturoi, cimbru uscat, ulei, sare, piper.
Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă echilibrată.
Carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru a vă asigura aportul de proteine. Deși carnea de pui conține grăsimi, majoritatea grăsimilor din carnea de pui sunt grăsimi nesaturate sănătoase. În plus, carnea de pui poate ajuta la menținerea sănătății oaselor și la creșterea masei musculare.
- 1 kg pulpe superioare
- 500 g naut prefiert
- 1 vanata
- 1 dovlecel
- 100 g rosii cherry
- 100 ml vin alb
- 2 cepe
- 2 catei de usturoi
- 1 lingurita cu cimbru uscat
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spala si condimenteaza pulpele de pui, rumeneste-le in ulei. Scoate-le pe farfurie, caleste ceapa in grasimea ramasa.
Dupa ce se inmoaie, adauga usturoiul zdrobit, vanata si dovlecelul taiate in cubulete.
Lasa pe foc un minut. Adauga vinul, nautul scurs de apa, rosiile si tine pe foc, amestecand din cand in cand.
Toarna doua cani cu apa calduta. Acopera vasul si lasa la fiert, la foc mic, 30 de minute.
Pune bucatile de carne si lasa la cuptor aproximativ 15-20 de minute. La final, aromatizeaza cu cimbru.
Pui cu naut
Pofta buna!