Pulpe de pui la cuptor cu morcovi din: pulpe de pui, morcovi, ceapa, ulei, caju, frunze de coriandru, miere, sos de ardei iute, coaja de portocala, lime, otet, piure de rosii, ghimbir. Ingrediente: 8 pulpe de pui 300-400 g de morcovi tineri 2 cepe, taiate in rondele groase 1 linguri ulei de floarea soarelui 50 g […]
Pui cu orez la cuptor
PrinteazaPui cu orez la cuptor din: orez, supa de ceapa, supa de ciuperci, apa, unt, sare, piper, piept de pui.
Carnea de pui este o sursa excelenta de proteine, care ajuta la construirea si mentinerea masei musculare. O portie de 100 de grame de carne de pui furnizeaza aproximativ 30 de grame de proteine.
Carnea de pui contine o serie de nutrienti importanti, cum ar fi vitaminele B6 si B12, niacina, seleniu si fosfor. Aceste substante nutritive sunt esentiale pentru sanatatea generala si functionarea sistemului nervos si cardiovascular.
Ingrediente:
- 200 gr orez
- 100 ml supa de ceapa
- 200 ml supa de ciuperci
- 500 ml apa clocotita
- 4 linguri unt topit
- sare si piper, dupa gust
- 1 piept de pui, maruntit
Mod de preparare:
Adaugati toate ingredientele intr-o cratita, amestecati bine si acoperiti cu un capac.
Gatiti in cuptor 1.5 ore, amestecand ocazional.
Serviti cald.
Pofta buna!
poate iti palce si:
Pui la tigaie in stil asiatic
Pui la tigaie in stil asiatic din: morcovi, ceapa verde, vanata, usturoi, iarba de lamaie, file de pui, orez basmati, sare, ulei, pasta curry, smantana si sos de soia. Ingrediente: 400 g morcovi 1 legatura ceapa verde 1 vanata mica 2 catei de usturoi iarba de lamaie 300 g file de pui 120 g orez Basmati […]
Pofta buna!