Pui pane cu branza topita si sunculita
PrinteazaPui pane cu branza topita si sunculita din: file de pui, faina, pesmet, branza topita, sunculita, oua, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
- 2 kg file de pui
- 150 g făină
- 250 g pesmet
- 150 g brânză topită
- 200 g sunculită ardeleneasa
- 3 ouă
- sare
- piper măcinat
- 200 ml ulei
Mod de preparare:
Speli pieptul de pui şi îl usuci Intre şervete absorbante. Il tai în felii subţiri, ca pentru şniţele, pe care le înveleşti în folie de plastic şi le baţi cu ajutorul ciocanului pentru şniţele.
Presari carnea cu sare şi piper după gust. Repartizezi pe feliile de carne brânza topită şi şunculiţa.
Rulezi bucăţile de carne şi le legi cu aţă sau le prinzi cu scobitori. Treci rulourile prin făină, apoi prin ou bătut şi pesmet, după care le prăjeşti în baie de ulei încins.
Le scoţi pe şerveţele absorbante şi le indepărtezi aţa sau scobitorile.
Pui pane cu branza topita si sunculita
Pofta buna!